Laște cu varză

de Rita Ilies in Paste, 10 Ian 2014 | 4186 vizualizari

 

O rețetă simplă de la unguri, adaptată în stil moroșenesc, pentru Dia. :))))
Prea multe nu sunt de spus, deci să trecem la ingrediente:

 

INGREDIENTE

  • tăieței proaspeți, făcuți acasă
  • o varză dulce mare
  • o lingură cu ulei
  • sare și piper după gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Laște cu varză:

Se taie varza julien, sau se mărunțește în robot. Se pune uleiul într-o cratiță și se călește în suc propriu. Se adaugă sarea și piperul ( eu am folosit piper roșu și negru ).

Se pune apă cu sare la fiert. Când începe să clocotească se adaugă taiețeii. Cei făcuți acasă, vor fi fierți în 3 minute.

După ce s-au fiert, se strecoară și se răstoarnă peste varză, apoi se amestecă ușor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Laște cu varză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu varza si sunculita