Lavinia

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 15.11.2012

RETETE307
PRIETENI245
Retete / Aperitive / Garnituri

Cornulete aperitiv (Reteta 300)

In Aperitive / Garnituri la 3 Sep 2014

Aluatul foietaj se lasa la dezghetat peste noapte in frigider sau cateva ore la temperatura camerei. Carnatii se taie in bucati apoi fiecare bucata se taie in doua ,longitudinal. Feliile de kaizer se taie si ele in bucati iar salamul se ruleaza.(daca sunt mari feliile de salam,cum am avut...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 25 Aug 2014

Am mixat ouale cu putina sare pana si-au dublat volumul si au devenit spumoase. Peste oua am adaugat uleiul ,smantana si praful de copt amestecat cu faina. Am taiat sunca,salamul si ardeiul in cubulete iar ceapa am tocat-o marunt. Am adaugat peste aluat mezelurile si legumele . Am...

Cartofi la cuptor cu smantana si marar

In Aperitive / Garnituri la 8 Iul 2014

Am curatat cartofii si i-am taiat in felii potrivite. Intr-un ceaun/tigaie am pus cartofii la prajit in ulei incins pana s-au aurit . I-am asezonat cu sare si i-am lasat sa se odihneasca pana am pregatit sosul. Am amestecat smantana cu ouale,mararul tocat,sare si piper dupa gust iar...

Placinte ardelenesti

In Aperitive / Garnituri la 13 Mai 2014

Intr-un vas am amestecat faina cu sarea. Am dizolvat drojdia cu zaharul in apa calduta. Am facut o adancitura in mijlocul fainii si am adaugat apa cu drojdia si zaharul. Am inceput sa framant usor cu mainile unse in prealabil cu ulei cam 5 minute pana am obtinut un aluat suplu care nu se...

Tarta cu ceapa si carnat afumat

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2014

Intr-un vas am amestecat faina cu sarea si cimbrul. Am dizolvat drojdia in 3 linguri de apa calduta si zaharul. Am adaugat peste faina ,drojdia,uleiul si apa calduta. Am framantat bine pana am obinut un aluat ferm si nelipicios. Am lasat aluatul la dospit la loc caldut ferit de curent...

Pasta de peste

In Aperitive / Garnituri la 31 Dec 2012

Punem pieptul la fiert cu boabe de piper,sare ,cimbru putin ulei si o canita de apa. Separat fierbem ouale tari si le lasam la racit. Pieptul racit il tocam cat mai fin ,adaugam ouale fierte si pasate bine,pestele scurs bine ,ceapa tocata marunt si maioneza dupa gust.Asezonam cu sare si...

Ardei umpluti cu branza

In Aperitive / Garnituri la 31 Dec 2012

Dam branza pe razatoarea mica sau o pasam cu o furculita si o amestecam cu crema Almette. Curatam ardeii de samburi si cotor si umplem bine fiecare ardei cu crema de branza. Lasam la rece 1 ora si ii taiem felii. Pofta buna!

Oua umplute cu hrean

In Aperitive / Garnituri la 31 Dec 2012

Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusurile la fiecare.Din 2 galbenusuri,mustar,putina sare si ulei facem maioneza. Hreanul il dam pe razatoarea mica si il amestecam cu restul galbenusurilor, sare dupa gust si 2/3 din maioneza. Umplem fiecare albus cu pasta de hrean si decoram cu maioneza si...

Tarta cu spanac si piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 10 Dec 2012

Am oparit spanacul si l-am scurs bine de apa. Am calit ceapa in uleiul de masline,am adaugat spanacul ,usturoiul si pieptul de pui taiat cubulete mici. Am lasat amestecul l-a racit si intre timp am facut aluatul. Am mixat untul cu untura,smantana,sarea,ouale si praful de copt ,am adaugat...

Cartofi prajiti cu branzica si ou

In Aperitive / Garnituri la 30 Noi 2012

Am curat cartofii,i-am spalat bine si i-am taiat subtire.I-am pus la prajit in uleiul incins pana s-au rumenit.(am facut si niste trandafiri din cartofi pentru decor,merg de minune pe un platou festiv) Am prajit si oul ,am amestecat branzica cu iaurtul si am servit cu mare poftaaaa!:D

Icre de crap cu gris

In Aperitive / Garnituri la 21 Noi 2012

Se pune apa la fiert si cand a inceput sa clocoteasca se adauga grisul in ploaie amestecand continuu pana se ingroasa si se lasa sa se raceasca bine. Se pune intr-un bol grisul racit ,icrele, sarea de lamaie si se mixeaza bine. Apoi se adauga uleiul treptat (ca la maioneza) si ceapa tocata...

Oua in cuib de paine

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2012

Punem o tigaie la incins cu un cubulet mic de unt.Gaurim felia de paine cu ajutorul unui pahar sau forma atat cat sa incapa oul. Prajim felia de paine pe o parte iar apoi o intoarcem si punem oul.Acoperim cu un capac si lasam pe foc mic pana se patrunde bine oul. Noi am servit cu castraveti...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 19.11.2015

Cupola cu portocale

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]