Tagliatelle cu gust de pizza

de Satisfyyourcravings in Paste, 4 Apr 2014 | 3184 vizualizari

 

Titlul spune totul!

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle proaspete
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură busuioc uscat
  • 2 lingurițe oregano uscat
  • 1 linguriță rozmarin uscat
  • 1 linguriță fulgi de chili
  • sare/ piper
  • 10 măsline kalamata
  • 6 roșii uscate la soare
  • câteva felii de salam picant de bună calitate
  • 250 grame mozzarela
  • 1 ardei roșu, tăiat julienne
  • 1 mână parmezan ras
  • busuioc proaspăt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu gust de pizza:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Într-o oală potrivită pentru cuptor, se toarnă uleiul de măsline, apoi mirodeniile. Se adaugă pastele, măslinele și roșiile. Se amestecă până când pastele sunt acoperite complet de ulei. Se toarnă puțin ulei de la roșiile uscate la soare, apoi se așează mozzarela deasupra. 

Se acoperă cu ardeiul roșu, salam și parmezan. 

Se gătesc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 30-40 de minute. 

Se servesc cu parmezan ras și busuioc proaspăt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu gust de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Timballo bianco