COSTEO

1

Bucataras
incepator

PIATRA NEAMT

Bucataras din 31.03.2013

RETETE107
PRIETENI164
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta cu branza si marar

In Aperitive / Garnituri la 11 Aug 2013

Branza de vaci se amesteca cu sare dupa gust, 3 oua si mararul verde tocat marunt. La final punem si lingura de smantana. Se amesteca bine si se lasa la rece pentru 30 minute. Pentru a pune placinta la cuptor avem nevoie de tava de la cuptor. Ungem tava cu ulei si punem hartie de...

Dovlecei cu mujdei

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2013

Se aleg dovlecei de marime potrivita,se curata de coaja,se taie felii rotunde,nu prea subtiri,se sareaza se pune,piper,cimbru si dupa 20 minute se sterg bine cu un prosop.Se bat ouale bine,punem sare,piper,100 ml bere si faina cate putin ,pana obtinem o compozitie mai legata decat la...

Omleta

In Aperitive / Garnituri la 10 Iul 2013

Se prajesc cartofii care au fost taiati rondele. Dupa ce s-au prajit ii punem intr-un vas termorezistent. Peste cartofi adaugam carnatii afumati taiati rondele, ceapa verde tocata marunt si ardeiul gras taiat fasii. Potrivim de sare, piper, cimbru si adaugam usturoiul strivit cu lama cutitului si...

Parjoale

In Aperitive / Garnituri la 2 Iun 2013

Dam prin masina de tocat carnea de vita impreuna cu pieptul de pasare dezosat si painea muiata. Amestecam carnea cu 2 oua, cartoful, morcovul care in prealabil au fost date pe razatoare. Adagam usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si se amestecam bine. Din compozitia rezultata prin...

Chec aperitiv (altfel)

In Aperitive / Garnituri la 6 Mai 2013

Galbenusurile se bat bine spuma, adaugam si faina, pana obtinem un aluat nu prea gros. Se toaca ceapa, usturoiul, marar, patrunjel si se adauga peste compozitia obtinuta, apoi punem carnea tocata. Mestecam bine, potrivim de sare, piper si cimbru si 2 linguri bulion. La final peste...

Parjoale moldovenesti

In Aperitive / Garnituri la 5 Mai 2013

Parjoalele se pot prepara din carne de vita,porc,de miel.Se alege carnea macra pentru parjoale. Odata cu carnea ,se da prin masina si o ceapa mare,bine inabusita cu apa si un varf de cutit sare,pana a devenit sticloasa,miezul de paine inmuiat si stors,morcovul si cartoful. Ca sa fie cat mai...

Oua de Paste 2013

In Aperitive / Garnituri la 3 Mai 2013

Ouale de degreseaza cu burete si detergent pentru vase,se clatesc sub jet de apa calduta ,foarte bine. Dupa ce am degresat ouale ,le punem intr-o cratita,cu apa si sare la fiert pentru 7 minute. Intre timp punem 2 litri de apa la fiert ,in care adaugam 4 linguri de otet si...

Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2)

In Aperitive / Garnituri la 23 Apr 2013

Cartofii taiati rondele si prajiti,dupa ce se prajesc scoatem cartofi pe un sevetel. Intre timp pregatim un vas termorezistent pe care il ungem cu ulei cu o pensula.Aranjam in vas cartofii prajiti,peste punem carnati afumati,dar taiati rondele,branza de vaci (cascaval ras sau branza...

Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde

In Aperitive / Garnituri la 14 Apr 2013

Ouale le batem cu telul bine intr-un bol.Intre timp curatam 2 cartofi taiati pai si punem in tigaie la prajit,dupa ce s-au prajit se pun pe un servetel de bucatarie . Tocam ceapa verde marunt,ardelul se taie fidelute si  impreuna cu cartofii le adaugam peste oua...

Snitele din dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 13 Apr 2013

Dovleceii se spala si se curata de coaja si se taie rondele. Punem rondelele de dovlecel intr-un bol si asezonam cu sare,piper.cimbru.Le lasam deoparte. Intre timp pregatim compozitia.Batem 4 oua bine punem sare,piper si capatana de usturoi pisata, apa minerala sau bere si faina cat...

Piftie de gaina

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2013

Se spala gaina si se taie in bucati de marime potrivita. Se pune la fiert intr-o oala mare cu apa rece la foc mic, se adauga 1 lingurita de sare si cand da in clocot se ia spuma si se adauga ceapa curatata si lasata intreaga,1 morcov curatat  si cartofii curatati si taiati in 2 si se lasa sa...

Oua umplute cu pate de gasca si rata

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2013

Ouale se pun la fiert 7 minute, apoi se pun in apa rece 5 minute pt ca sa se curate de coaja mai bine, apoi le curatam de coaja si le taiem pe lung, scoatem galbenusurile si le punem intru-n bol separat dearece le folosim pentru pasta. Galbenusurile se freaca bine, se pune sare, piper, adaugam...

Cartofi prajiti cu cimbru si usturoi verde

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2013

Cartofii se curata si se spala si se taie rondele. Se lasa in apa rece 30 minute si se schimba apa de 3 ori. Dupa ce se scot din apa se freaca cu cimbru, sare, piper si se lasa 10 minute . In tigaie se pune putin ulei,apoi cartofi si lasam pana se prajesc. Se scot din tigaie si se pun...

Afisate 1 - 13 din 13 retete    

Postari recente

publicat la 18.09.2013

Mujdei de usturoi

publicat la 17.09.2013

Pastrarea fructelor proaspete

Horosmopul tau de astazi:

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]