Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 13186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 4 fire cepa verde
  • 1 ardel rosu (verde)
  • cascaval ras(sau branza de vaci 50 g)
  • 2 fire marar verde
  • sare
  • piper


Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde:

Ouale le batem cu telul bine intr-un bol.Intre timp curatam 2 cartofi taiati pai si punem in tigaie la prajit,dupa ce s-au prajit se pun pe un servetel de bucatarie .

Tocam ceapa verde marunt,ardelul se taie fidelute si  impreuna cu cartofii le adaugam peste oua si mestecam bine.La final adaugam putin cascaval ras sau( branza de vaci 50 g).

Asezonam cu sare, piper si marar verde tocat .

Intr-o tigaie mai mare, unsa cu putin ulei punem totul la prajit  si rumenim pe ambele parti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.04.2013, 20:58

E buna si consistenta!

COSTEO 1

14.04.2013, 21:40

Da ,multumesc!

babi5 1

22.08.2013, 10:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana