Zarzavat pentru iarna

de AnyCostescu in Conserve, 26 Sep 2012 | 38448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei si gogosari de toate culorile
  • 2 kg morcov
  • 1 kg radacina de patrunjel
  • 1 kg telina radacina cu tot cu frunze
  • patrunjel verde cat doriti
  • 1 l ulei
  • 1 lg sare pentru muraturi
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

Ardeii se spala se curata si se dau prin robot sau masina de tocat. Morcovul, patrunjelul si telina se curata si se dau prin razatoarea de la robot. Frunzele de la telina si patrunjelul verde se spala si se dau tot prin robot. Se amesteca toate legumele se pune sarea si uleiul si se amesteca bine de tot. Se pune in bidonase de plastic si deasupra fiecarui bidonas se pune cate un plic de conservant. La iarna se serveste la supe, ciorbe, tocanite.

Daca va place leusteanul puteti opri un sfert din compozitie si sa tocati leustean in ea. Va da un gust super ciorbelor de fasole sau de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Radacinoase pentru ciorbe la borcan