Zarzavat pentru ciorbe

de kamy in Conserve, 15 Sep 2011 | 5946 vizualizari

 

M-am gandit cat pun la o ciorba si am inmultit cu ...n

 

INGREDIENTE

  • 15 morcovi mari
  • 6-7 pastarnaci mari
  • 3 teline mari
  • 10 ardei(verzi,capia)
  • 10-15 tije de telina si patrunjel(frunzele le-am pus taiate,in congelator)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

   Legumele se curata,se spala.Morcovii,pastarnacul si telina(radacina)se rad,restul se toaca cu robotul.Se amesteca bine intr-un castron,se pun in caserole si se baga in congelator.

   Cand il folosim ne ajutam de "spargatorul de gheata"sau de un cutit.

 

TIPS-URI

1

eu il folosesc pe langa alte zarzavaturi pe care le bag in mod normal la o ciorba,ptr a intensifica gustul

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sos iute