Wrap (lipie mexicana) cu spanac si cartofi

de Tabita _ in Sandvisuri, 21 Mai 2013 | 4677 vizualizari

COMENTARII (54)

Alinutza80 1

21.05.2013, 20:55

Bya Ralu 1

21.05.2013, 21:00

bun

roxana_simona 1

21.05.2013, 21:05

MotanLaOale 1

21.05.2013, 21:05

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:09

Alinutza

Angelina_Elena 1

21.05.2013, 21:09

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:10

Bya ralu multumesc

Merisor 1

21.05.2013, 21:10

Minunata!

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:11

roxana_simona

Micutza Luana 1

21.05.2013, 21:11

bun

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:12

Motan

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:13

Elena_Daria

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:14

Multumesc Meri

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:16

Luana multumesc

gaby_gabytza 1

21.05.2013, 21:17

bun

delia64 1

21.05.2013, 21:20

Lavinia 1

21.05.2013, 21:21

foarte bun

Cris2711 1

21.05.2013, 21:21

tot mai smechera in ale gatitului te faci Tabita,Bravo

Bucataras Medi 1

21.05.2013, 21:25

tentant!

marianascarlat 1

21.05.2013, 21:29

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:29

Gabytza multumesc

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:31

Delia

Tabita _ 1

21.05.2013, 21:32

Lavi multumesc

Lau 1

21.05.2013, 21:38

bun

Dana_Retetegg 1

21.05.2013, 21:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu sunca si cascaval