Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale

de Patty in Prajituri, 23 Ian 2016 | 3136 vizualizari

 

"Nicio zi fara ciocolata."

 

INGREDIENTE

  • Pentru fursecuri:
    • 300 g faina;
    • 1 lingurita praf de copt;
    • sare;
    • 1 linguriţă rasă de praf de copt;
    • 6 lingurite de unt nesarat;
    • 200 g zahar;
    • 3 ouă;
    • 1 linguriţă rasă de esenta de portocale;
    • 100 g lapte;
    • zeama de la o portocala si coaja ei rasa;
    • colorant Wilton portocaliu;
    Pentru crema:
    • o cutie de mascarpone;
    • o ciocolata alba;
    • 2 linguriţe de ghimbir confiat si maruntit;
    • 2-3 linguri zeama de portocala;
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale:

Cuptorul trebuie preincalzit. Intr-un vas se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si bicarbonatul.

Separat se bate zaharul cu untul, la mixer si se adauga si ouale, unul cate unul.

   Se amesteca esenta de portocale cu laptele si colorantul portocaliu si se adauga peste aluat si cu amestecul de făină. Se adauga si zeama si coaja de portocala rasa. Se amesteca bine.

    Se coace la cuptor in jur de 10-15 minute, apoi se lasa la racit.

Penru a prepara crema vom mixa crema de mascarpone cu ciocolata alba topita,ghimbirul confiat si maruntit si cu zeama de portocala.

La final se lipesc fursecurile doua cate doua cu crema.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

25.01.2016, 12:50

minunate!

Rocsi 1

28.01.2016, 18:11

Cred ca sunt minunate la gust!

Patty 1

29.01.2016, 22:19

va multumesc,dragii mei pentru aprecieri!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]