Waterlilly

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2010 | 6620 vizualizari

 

Niste nuferi...deosebiti

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 3 vinete coapte pe gratar sau in cuptor pe tava
  • 1 ceapa mica alba
  • 3 graunti de usturoi
  • ulei
  • 2 oua
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waterlilly:

Se curata vinetele copate de coji si se scurg bine dupa care se paseaza.Se pregateste maioneza dintr-un galbenus fiert si pasat si unul crud.Se adauga sare si apoi ulei cat cuprinde.Maioneaza se adauga in vinete.Tocam marunt ceapa mica si usturoiul si le adaugam in salata de vinete.Apoi curatam cepele rosii de foile exterioare si apoi cu un cutitas cu varf ascutit taiem in zig zag cat 2 jumatati pe mijloc pe orizontala.Apoi scoatem cat mai multi ''nuferi'' pe care ii umplem cu salata de vinete si ornam cu buline de albus si feliute de maslina  neagra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waterlilly" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor