Waffe cu aroma de portocale

de CameliaR in Dulciuri, 27 Iul 2016 | 3161 vizualizari

 

Waffe aromate cu portocale, o reteta care m-a cucerit de la prima gustare. Aceasta reteta se prepara foarte rapid si se potriveste de minune la micul dejun sau cand vrei sa mananci ceva dulce si usor de preparat. Se poate servi cu dulceata si smantana, nutella, miere, nuci, fructe proaspete sau topping de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 340 ml lapte
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 70 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de portocale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu aroma de portocale:

Topim untul la foc mic, iar apoi il lasam sa se raceasca. Mixam usor ouale intr-un vas iar apoi adaugam laptele. Amestecam bine cu telul. Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt.

Adaugam cate o lingura de faina peste compozitia lichida pana terminam de incorporat toata faina.. Mixam. Adaugam zaharul si mixam usor. 

Turnam untul topit si esenta de portocale, si le incorporam in compozitie. Incalzim aparatul de facut waffe si ungem ambele placi cu putin ulei. In centrul trebuie sa adaugam un polonic cu aluat.  Inchidem capacul fara sa intindem compozitia. Le lasam pana ne arata apartul ca sunt gata. Simplu de preparat dar foarte delicioase. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Mille- feuille cu înghețată si gavottes