Waffe aromate cu portocale, o reteta care m-a cucerit de la prima gustare. Aceasta reteta se prepara foarte rapid si se potriveste de minune la micul dejun sau cand vrei sa mananci ceva dulce si usor de preparat. Se poate servi cu dulceata si smantana, nutella, miere, nuci, fructe proaspete sau topping de ciocolata.
Topim untul la foc mic, iar apoi il lasam sa se raceasca. Mixam usor ouale intr-un vas iar apoi adaugam laptele. Amestecam bine cu telul. Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt.
Adaugam cate o lingura de faina peste compozitia lichida pana terminam de incorporat toata faina.. Mixam. Adaugam zaharul si mixam usor.
Turnam untul topit si esenta de portocale, si le incorporam in compozitie. Incalzim aparatul de facut waffe si ungem ambele placi cu putin ulei. In centrul trebuie sa adaugam un polonic cu aluat. Inchidem capacul fara sa intindem compozitia. Le lasam pana ne arata apartul ca sunt gata. Simplu de preparat dar foarte delicioase.