Vol-au-vent cu surimi..

de lilik in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 7792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 bastonase surimi
  • 1 ou fiert tare
  • 3 linguri maioneza
  • 1 pachet foietaj de 275 gr
  • sucul de la 1/2 de lamaie mik(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent cu surimi..:

intindem foaia pe masa si taiem discuri cu un pahar sau cu o forma rotunda,

vedem cate ies,apoi calculam cate 3 cu gaura de pus peste 1 intreg si taiem.

ungem discul intreg cu albus de ou ,apoi punem deasupra discul gaurit,

ungem din nou si tot asa pana le punem toate.

ungem cu albus si dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 10 min.

separat taiem surimi marunt,oul la fel si le amestecam cu 3 linguri de maioneza si suc de lamaie.

cand vol-au-vent s-au racit ii umplem cu compozitia obtinuta si presaram patrunjel.

TIPS-URI

1

maioneza am facut-o eu k e mai gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu surimi.." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]