Butoiase aperitiv

de Ina in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2010 | 7031 vizualizari

 

Inspirate de pe bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • Un pachet aluat pentru foetaj
  • Kaizer  - 300 g
  • Cascaval  - 250 g  ( sau branza ) - Eu am folosit si / si 
  • Optional  - 1 ou

   

Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase aperitiv:

Kaizerul si cascavalul se taie cubulete.

Aluatul pentru foietaj de decongeleaza, apoi se desfac cele doua foi pe rand.

Se presara cubulete de kaizer si cascaval , apoi se ruleaza aluatul, ca la rulada. Se taie ruloul in felii de cca. 4-5 cm. latime, care se aseaza pe verticala, in tava tapetata cu hartie de copt. Se pot unge cu un ou batut, apoi se pun in cuptorul preincalzit, cca. 20 minute.

Se servesc calde sau reci.

TIPS-URI

1

Aluatul trebuie lucrat cat inca este  destul de rece, altfel il vei manevra destul de greu

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lira 1

09.08.2010, 21:23

ce bine arata! si cred ca e o etoda super rapida sa ai ceva d erontait in fata televizorului

Ina 1

09.08.2010, 22:01

s-au papat chiar repede

Adinacarla 1

19.08.2010, 01:16

bune, bune...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu verdeata