Se taie carnea cubulete,se spala si apoi se lasa la scurs.Condimentam carnea cu sare , piper macinat,boia de ardei,curry (dupa gust )si o stropim cu 2 linguri ulei de masline si cu sosul de soia.Amestecam bine si lasam carnea de pe o zi pe alta la frigider intr-un bol acoperit cu folie.
Adoua zi .......curatam ceapa si o taiem marunt,ardeiul gras il curatam si apoi il taiem fasii mai mari , usturoiul curatat si el il zdrobim.iar ardeiul iute il taiem rondele subtiriSe pune la incins intr-o tigaie mai inalta 2 linguri de ulei de masline si calim ceapa.Cand aceasta devine sticloasa adaugam usturoiul ,ardeiul iute si apoi ardeiul gras.Lasam pana cand toate legumele se inmoaie.Cu ajutorul unei palete scoatem pe o farfurie legumele calite si in uleiul in care acestea au fost calite adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile apoi adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba bine carnea.Daca in timpul firberii apa scade atunci mai puteam adauga apa atata cat sa acopere bucatile de carne.Cand carnea este bine fiarta adaugam legumele calite,vinul,cateva foi de dafin,cateva boabe de piper si pasta de tomate desfacuta in putina apa.Potrivim de sare si piper si lasam sa scada sosul.Tragem de pe foc ,asezonam cu patrunjel si marar verde si servim cu mamaliguta.
Delicios de bun!