Vitel cu trio de ardei

de mihaelar63 in Vita, 21 Noi 2014 | 4693 vizualizari

 

A poposit in frigiderul nostru un picior de vitel , de ala bun , belgian . Caracteristica acestei rase este ca are masa musculara mai multa si grasime mai putina .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 3 cepe [ rosie , galbena ]
  • 3 ardei[ rosu , galben , verde ]
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri pasta gogosari : http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
  • 2 linguri untura proaspata de porc
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu trio de ardei:

Ceapa se curata , se spala si se marunteste .

Caliti usor ceapa in untura.

Adugati carnea spalata si taiata bucati potrivite [ cat o imbucatura ].

Curatati , spalati si taiati ardeii . Adaugati-i la calit . Sarati .

Puneti apa calda cat sa acopere carnea si fierbeti la foc potrivit .

Cand lichidul a scazut si incepe sa se formeze sosul incercati daca este fiarta carnea .

Adugati pasta de gogosari .

Dregeti gustul cu sare si serviti cu garnitura preferata .

Merge foarte bine cu orez fiert simplu .

TIPS-URI

1

cand taiati ardeii pastrati cam doua linguri cu care veti decora preparatul la final .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu trio de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

babi5 1

21.11.2014, 22:04

Superrr!

reisnaor_2006 1

21.11.2014, 22:12

o bunatate

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 22:15

bun, bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel cu paste