Viţel cu ciuperci şi sos picant

de Dana_Retetegg in Vita, 28 Ian 2011 | 5836 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

28.01.2011, 16:33

bun bun

LUK 1

28.01.2011, 17:00

f bun

Dana_Retetegg 1

28.01.2011, 17:07

Motan, luk, multumesc!

ela 1

28.01.2011, 17:13

adica escalop de vitel.... ce-mi mai placeeeeeee....

Dana_Retetegg 1

28.01.2011, 17:18

ela, nu stiu daca escalop ii zice... eu l-am facut asa cu ce mi-a trecut prin minte

Cris2711 1

28.01.2011, 17:22

RuxyRux 1

28.01.2011, 17:51

Ce binee arata

diaconta 1

28.01.2011, 18:34

ce apetisant

kamy 1

28.01.2011, 20:22

buuuun

lacrimioara 1

28.01.2011, 20:44

super bun

Irina 1

28.01.2011, 21:19

Un deliciu!

mirela0911 1

28.01.2011, 23:22

foarte bine arata

La Ancuta 1

28.01.2011, 23:57

tare bun

elena1988 1

29.01.2011, 08:08

mena29 1

29.01.2011, 22:35

Mihaela11_jo 1

30.01.2011, 07:42

Delicios

Ina 1

30.01.2011, 14:00

ce frumos arata!

Dana_Retetegg 1

30.01.2011, 20:47

Multumesc!

mamaieelena 1

30.01.2011, 21:10

apetisant

elena1988 1

08.02.2011, 14:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Vitello tonnato"