Visine pentru prajituri -la borcan

de Sidy in Sirop / Compot, 27 Aug 2010 | 9104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 1,5 kg zahar
  • 1 plic conservant( numai in cazul in care nu aveti o camara buna racoroasa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri -la borcan:

Visinele se spala , li se rup coditele si se lasa apoi la scurs.
Se scot samburii cu dispozitivul special.
Visinele se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se invarte bine sa se topeasca zaharul.
Se lasa asa de azi pe maine , invartindu-se din cand in cand.
A doua zi se adauga la compozitie un pliculet de conservant( daca este cazul). Visinele de preseaza putin in borcane , se acopera cu sirop si se pun capacele.Siropul ramas se pune in sticle capsate. Visinele si siropul se pun apoi direct in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri -la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

27.08.2010, 10:25

Bune,si eu am facut dupa reteta ta.Sunt minunate.

Rocsi 1

27.08.2010, 11:46

sunt bune...iarna la prajiturele...am si eu dar cateva nu prea multe

Corinuta 1

27.08.2010, 19:17

Mama pune de-astea....eu fur cate-un borcan cand trec pe la ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri