Visine pentru prajituri

de Lau in Sirop / Compot, 10 Iul 2012 | 4408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg visine
  • 3,5 kg zahar
  • 2 plicuri de conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri:

Visinele le spalam, le rupem coditele daca este cazul, le lasam sa se scurga de apa dupa care le scoatem samburii.

Asezam intr-un vas mai mare sau un lighean un strat de visine, unul de zahar si repetam pana terminam. Acoperim si lasam 24 de ore, amestecand din cand  in cand. Cand s-a topit zaharul adaugam pliculetele de conservant.

Visinile le asezam in borcanele spalate, acoperim cu sirop si le punem capacele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lau 1

11.07.2012, 08:52

laura_n 1

11.07.2012, 14:08

oau, ce as fura si eu un borcanel

Lau 1

11.07.2012, 14:35

laura am paza la ele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri -la borcan