Vinete umplute

de ela in Mancaruri cu carne, 9 Aug 2010 | 11085 vizualizari

 

delicios...nu credeam ca voi manca si eu,desi imi plac vinetele,doar cele facute salata....

 

INGREDIENTE

  • 4vinete mari
  • 400gr carne tocata amestec
  • 1borcan ciuperci
  • 1ardei mic capia
  • 2rosii
  • 150ml suc de rosii
  • 1pumn de paste fundite(sau altceva)
  • 3cepe verzi(sau o ceapa alba)
  • 150gr cascaval
  • parmezan
  • oergano,busuioc,nucsoara
  • 1morcov
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se spala vinetele si se taie in doua pe lung si se scobesc putin.

Ceapa se curata daca e alba,daca nu cea verde se taie rondele,la fel si morcovul,ardeiul si rosiile se decojesc.

Miezul de la vinete si legumele taiate bucati mai mici se pun in robot si se toaca.Tocam si ciupercile.

Intr-o craticioara punem pe foc,ulei si legumele tocate si lasam putin,apoi adaugam ciupercile si carnea tocata,

spre sfasit,dupa 15minute,se adauga sare,piper,busuioc,oregano,sucul de rosii si un praf de nucsoara(dupa gust).

Cu compozitia pregatita se umplu vinetele scobite si se pun intr-o tava si se dau la cuptor 40minute.

Intre timp se pune apa la fiert cu sare si se rastoarna pastele,se fierb dupa instructiunile de pe punga,iar cand sunt gata,se scurg si se dau printr-un jet de apa rece.

Se scot vinetele dupa 40minute si se pun peste ele pastele,cascavalul ras si parmezan si se mai da la cuptor inca 10-15minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (86)

Sylvia 1

18.08.2010, 14:34

Ela am vazut, esti mortala trebuei sa ne stabilim cumva un semnal de chemare noi pasarile de noapte

ela 1

18.08.2010, 14:35

Danis au fost si tare bune

ela 1

18.08.2010, 14:36

Sylvia cred ca suntem un stol de pasari de noapte cred ca suntem cucuvele....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachet cu pui si cascaval