Ador legumele...in orice combinatie...iar aceste vinete umplute au fost atit de delicioase. Merita incercate :)
Vinetele le spalam si le taiem in jumatate pe lungime.Cu ajutorul unei lingurite scobim interiorul avand grija insa sa nu rupem coaja. ( vanata trebuie sa ramana ca o barcuta).Punem sare si lasam cojile la scurs.
Miezul vinetelor, ardeii,morcovul si dovlecelul le tocam cubulete mici.
Ceapa o spalam si o tocam rondele.Patrunjelul il spalam si il tocam marunt.
Punem putin ulei intr-o tigaie si punem legumele la calit amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.Potrivim de sare si piper.Spre sfarsit adaugam patrunjelul tocat amestecand .
Spalam cojile vinetelor de sare si le presam cu un servet de hartie.
In fiecare coaja punem din compozitia cu legume pana la jumatate .Asezam apoi felia de sunca peste care punem iarasi din compozitia cu legume.
Presaram parmezan si asezam cate doua felii de rosie.
Asezam vinetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 190 grade pentru 20-25 minute.
Se servesc calde.
Pofta buna !