Vinete umplute

de epurasha2bb in Pui, 3 Iul 2013 | 6962 vizualizari

 

nu mai puteam de pofta asa ca azi mi-am cumparat vinete si am facut bunatati la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 ardei grasi de 3 culori
  • 1/2 piept de pui fara os si piele
  • sare, piper, usturoi
  • 1 rosie
  • 30 g cascaval Delaco
  • cateva linguri de ulei
  • 1 varf de lingurita busuioc uscat maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

luam vinetele , le spalam, le taiem pe jumatate pe lung.Cu o lingura scobim miezul vinetelor si il tocam separat intr-un vas.In vas punem si ardeii taiati fasiute si usturoiul tocat feliute.Incingem putin ulei si punem intai usturoiul ca sa dea gust uleiului , adaugam carnita de pui fasiute si ea apoi cand s-a albit adaugam ardeii si miezul de vinete.Condimentam cu sare grunjoasa, piper negru si usturoi.Mai picuram ulei daca e prea sec.Cand e aproape gata acest amestec se pune cu lingura in barcutele din vinete scobite.Se decoreaza cu bucatele de cascaval si feliute de rosie.Se presara putin busuioc si se picura ulei.Se da la cuptorul incins si se lasa pana se rumeneste si se inmoaie vinetel.

E super delicios si cald si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]