Vinete Prajite

de Mitinita in Mancaruri de post, 30 Noi 2010 | 21741 vizualizari

 

Am descoperit aceasta reteta pe cand prajeam feliile de vinete pentru o tocanita iraniana,Khoreshte Bademjam (o sa postez in curand si aceasta reteta). Sotul meu infometat a atacat o felie si cand am vazut cu ce pofta mananca,a trebuit sa incerc si eu. Rezultatul? A trebuit sa curat mai multe vinete si sa o iau de la capat.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Prajite:

Vanata se curata de coaja si se taie in felii longitudinale - stiu ca suna aiurea,de aceea nici nu cred ca e corect(wink).
Se presara cu sare si se lasa cam jumatate de ora,ca sa iasa sucul amar din ele.
Se sterg cu prosoape de bucatarie (de hartie) si se prajesc un ulei pana sunt rumenite.
Noi le-am servit cu paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MIUTA 1

01.12.2010, 10:33

Imi plac vinetele,delicios si 5 furcu

tanyapatap 1

02.12.2010, 20:41

YOYO 1

16.08.2011, 15:10

Buna!
Sunt noua pe la voi, dar vreau sa completez ca sotul meu le mananca si cu ceapa prajita si chiar si cu branza sunt delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vinete si dovlecei