Vinete Prajite

de Mitinita in Mancaruri de post, 30 Noi 2010 | 20214 vizualizari

 

Am descoperit aceasta reteta pe cand prajeam feliile de vinete pentru o tocanita iraniana,Khoreshte Bademjam (o sa postez in curand si aceasta reteta). Sotul meu infometat a atacat o felie si cand am vazut cu ce pofta mananca,a trebuit sa incerc si eu. Rezultatul? A trebuit sa curat mai multe vinete si sa o iau de la capat.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Prajite:

Vanata se curata de coaja si se taie in felii longitudinale - stiu ca suna aiurea,de aceea nici nu cred ca e corect(wink).
Se presara cu sare si se lasa cam jumatate de ora,ca sa iasa sucul amar din ele.
Se sterg cu prosoape de bucatarie (de hartie) si se prajesc un ulei pana sunt rumenite.
Noi le-am servit cu paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MIUTA 1

01.12.2010, 10:33

Imi plac vinetele,delicios si 5 furcu

tanyapatap 1

02.12.2010, 20:41

YOYO 1

16.08.2011, 15:10

Buna!
Sunt noua pe la voi, dar vreau sa completez ca sotul meu le mananca si cu ceapa prajita si chiar si cu branza sunt delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete umplute cu legume - Imam bayildi