Sufleu de legume

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 9790 vizualizari

Sufleu de legume

 

Bogatie de arome, vitamine si culoare

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov, 
  • 1  patrunjel, 
  • 1  telina mica, 
  • o mina pastai de fasole verde, 
  • 2 cartofi, 
  • 6-7 buchetele de conopida, 
  • 1 lingura faina, 
  • 100 gr. unt, 
  • 1 ceasca lapte, 
  • 4 oua, 
  • 100 gr. cascaval, 
  • sare, 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de legume:

 Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.

Se serveste imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de legume