Vinete pane la cuptor – fara gluten

de T I M E A in Mancaruri de legume, 8 Iun 2015 | 5801 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa si dedicata celor cu intoleranta la gluten. Iar pentru cei care nu au aceasta problema pot folosi orice tip de faina si pesmet.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita
  • sare si piper
  • 2 oua
  • 2,5 linguri faina fara gluten – Mix It Schar fara gluten
  • 6 linguri pesmet din porumb – fara gluten
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane la cuptor – fara gluten:

Spalam si curatam vanata si o feliem apoi in rondele de aprox o jumatate de cm grosime (mie imi plac mai subtiri si mai crocante, dar le puteti taia si mai groase).

Saram si piperam fiecare felie de vanata.

Pregatim 3 farfurii: una cu faina fara gluten, una cu ouale batute si una cu pesmet  din porumb fara gluten.

Luam pe rand feliile de vinete si le trecem prin faina, ou si pesmet in ordinea aceasta.

Asezam feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 25 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane la cuptor – fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor