Vinete pane cu parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 6800 vizualizari

 

Reteta de vinete preparata a la Lilik...multumesc Lilik, e grozava ideea cu parmezanul eu de regula le faceam simple...au iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 3 oua
  • pesmet( 7-8 linguri)
  • parmezan( 3-4 linguri)
  • sare
  • faina
  • ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu parmezan:

Am curatat vanata de coaja, apoi am taiat-o felii si am presarat sare pe ea.

Am batut ouale cu un praf de sare apoi am amestecat pesmetul cu parmezanul ras pe o farfurie, pe o alta farfurie am pus faina.

Se tavalesc vinetele prin faina apoi prin ou si prin parmezan cu pesmet.

Se prajesc pana devin aurii.

Eu le-am servit cu salata cu de toate, salata de vinete, branza pane si cartofi noi prajiti...yamyyyyyy.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

09.05.2011, 12:58

Multumesc Motan

mena29 1

09.05.2011, 22:24

Am venit,am gustat,am constatat!!!
DELICIOASE!

RuxyRux 1

12.05.2011, 10:04

Mena scumpa mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute in sos de marar verde