Eu stiu de catei de usturoi, aia mici si cu gust natural, dulaii nu-s aia hormonizati, chinezesti? Sau a fost doar o figura de stil?[bs:10
P.S.Ia-o ca pe o gluma, sa stii ca-mi place cum gatesti.
2. Ne-a adus scotianu ceai...organic. Ce arome...
@dannygospodina - Asa le zic eu, dulai, fiindca nu-mi plac catelusii, daca voi avea vreodata caine va fi mare, ca mine asa . Deci era o figura de stil .
Usturoiul e romanesc, din curtea bunicilor, l-am adus din tara in septembrie.
@ Bucataras - corect.
Apropo, fiindca aseara n-am mincat decit jumatate, azi am reincalzit - piperul si usturoiul au intrat mai bine peste noapte in vinete si au facut ca astazi gustul general al vinetelor sa fie mai iute un pic.
si eu fac de astea, arata bineeee..., eu de obicei pun rosii feliate deasupra si mozarella deasupra rosiilor...so gratarelul de langa arata bine mmmmmmm
Da, nu pot mînca rece nimic din ce e făcut cu grăsime, ulei (nu contează de care) - mă ia capul instantaneu. Și, în general, rezerv doar dimineața mîncării reci, în rest îmi place să mănînc cald.
Din curtea mamei am si eu, nu se compara, menta,de ex, cu plicurile x,y,z, ma refeream la cel verde si negru. Dar ii voi spune sa-mi aduca niste butasi, sa pun de-o mica plantatie!
Excelent arata, imi place reteta am si salvat-o la favorite sa o gasesc mai usor cand o sa o incerc si eu. Eu nu cumpar aici decat usturoi bio , e singurul care e ca si cel de la tara din Romania.
Uite ca am gasit un ''bucatar '',care se gandeste la ceva ''economic, repede si....natural!de cate ori nu ne gandim ,ce sa gatim cu ce avem prin casa si cat mai repede!
yamiii ce de bine arata ,sant nebuna dupa vinete si cand le trece sezonul mor de ciuda felicitari pentru reteta, sotul meu a zis ca-i place carnea de langa vinete