Vinete evantai

de nadea68 in Mancaruri de legume, 30 Sep 2015 | 2431 vizualizari

 

Am incercat reteta asta si mi-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 rosii
  • Çascaval afumat
  • Prosciutto
  • Parmezan
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete evantai:

Incepem cu vinete, le spalam si le taiem felii pana la coada fara sa desprindem.Dam cu un praf de sare si piper fiecare felie.

Rosia o spalam si o taiem felii.eu am folosit cascaval si prosciutto deja feliat.

Incepem sa asamblam evantaiul l:intre felii de vanata punem cascaval, prosciutto si rosiile.Dam cimbru deasupra si un pic de ulei.Acoperim cu un capac sau folie de aluminiu .Bagam la cuptor la 200 º 30-40 minute pana vinetele se inmoaie.Luam foaia de aluminiu si punem niste Parmezan deasupra si mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi mozzarella

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete albe evantai cu sos Bechamel