Vinete cu usturoi si patrunjel

de ralu_ca in Mancaruri de post, 21 Sep 2013 | 6088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 vinete
  • patrunjel
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • ulei masline
  • otet de mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu usturoi si patrunjel:

Dupa ce am spalat vinetele, le-am taiat felii si le-am asezat in tigaie, am acoperit-o si am lasat approx 20 minute la foc moderat. Intr-un vas de yena am pus un strat de vinete, patrunjel tocat, usturoi felii, sare , putin ulei si otet, apoi acelasi proces. Este un aperitiv foarte gustos.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

karla 1

21.09.2013, 23:57

Corinuta 1

22.09.2013, 15:17

buna!

FlaviaD 1

22.09.2013, 15:38

Arata grozav de bine! M-as baga la o protie daca mai ai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac