Vinete cu dovlecei

de AndreeaMaria in Mancaruri de legume, 4 Noi 2010 | 9514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2-3 rosii medii sau una foarte mare
  • 700 g branza mixta oaie+vaca
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu dovlecei:

Spalati legumele si curatati vinetele de coaja. 

Dovleceii si vinetele le taiati rondele,iar rosiile felii.Branza o dati pe razatoarea mare.

Prajiti putin rondelele de vinete si dovlecei, pana capata o culoare aurie.

Asezati intr-un vas termorezistent un rand de branza,unul de dovlecei,unul de rosii si unul de vinete; iarasi puneti branza,dovlecei,rosii si vinete + branza deasupra. Bagati la cuptor la foc mediu pentru ~40 min.

TIPS-URI

1

Daca branza este sarata NU puneti sare; este indicat sa cumparati  branza nesarata ( in acest caz puneti sare dupa gust in mancare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]