Vinegreta lejera cu suc de portocale

de Sylvia in Pt salate, 10 Feb 2014 | 4419 vizualizari

COMENTARII (23)

Constelatialeu 1

10.02.2014, 16:44

Interesant,uite asa mai invat una alta..

Sylvia 1

10.02.2014, 16:45

Cleme sa testezi reteta ca o sa o adori )

Sylvia 1

10.02.2014, 16:45

o sa va pun si reteta de la vinegreta clasica frantuzeasca si multe alte vinegrete ca fac mereu, fara numar

Constelatialeu 1

10.02.2014, 16:45

Merge si la coaste...

Sidy 1

10.02.2014, 16:49

Vinegreta asta musai facuta ! Multumesc Sylvia

Sylvia 1

10.02.2014, 16:56

Cleme coastele pierd si caloriile din cauza vinegretei ) devin light si aromate

Sylvia 1

10.02.2014, 16:56

stai ca am o dedicatie pt tine Cleme

simona72 1

10.02.2014, 17:13

O chestie tare faina sa ti emulsia facuta intr-o sticluta si sa iti iei de acolo atunci cand ai nevoie. la mine se intampla destul de des sa am nevoie de o astfel de vinegreta si din comodiate, pun ce este necesar pe salata(ulei, lamaie, sare), dar nu cred ca este acelasi lucru...si cand te gandesti cat de simplu este si omitem sa facem lucrurile asa...voi pune in practica si sfaturile si vinegreta!!

GeorgiaA 1

10.02.2014, 17:18

Super faina!

Corinuta 1

10.02.2014, 17:36

Tare buna cred ca e!

cristeena20 1

10.02.2014, 17:52

excelenta!

Bunica 1

10.02.2014, 18:02

E bine sa-l ai la nevoie!

diaconta 1

10.02.2014, 18:10

Imi place
am "favorizat-o"

Micutza Luana 1

10.02.2014, 18:10

Valclaudia 1

10.02.2014, 18:35

MotanLaOale 1

10.02.2014, 18:57

Panacris 1

10.02.2014, 18:57

Sylvia 1

10.02.2014, 19:00

mai fetelor voua va place de mine si cand vin numai cu o vinegreta fara mancare, de asta va iubesc eu pe voi

Sylvia 1

10.02.2014, 19:02

Simona , vinegreta este o emulsie instabila de asta este bine sa o pastram intr-un vas ermetic ca sa o putem agita inainte de folosire, puteti folosii orice un borcanel mic de la papa de bebe, o sticluta de la un sirop mic, orice ...o sa vedeti ca dupa 2 zile e si mai buna ca are aromele maturate si intrepatrunse, ma bucur ca va place ideea

Sylvia 1

10.02.2014, 19:05

ce este important este sa stim sa trisam la calorii, de fapt ne spunem ca nu are gust o salata fara ulei si otet si este perfect adevarat doar ca nu trebuie puse 2 linguri de ulei ca sa aducem fara rost 90 kcal si 9 gr de lipide unei salate sanatoase care are la baza vreo 50 de calorii. Gustul vine din putin ulei, oteturi aromate si bune si alte ingrediente ca un suc bun de portocale, lamaie, grepfuit si usturoi, ardei iute, condimente dupa plac

Rocsi 1

10.02.2014, 21:03

_Alina_ 1

11.02.2014, 11:59

Direct la favorite!

Lia_ 1

14.03.2014, 07:15

favorita. foarte de folos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinegreta cu zmeura