Vegeta de casa

de gaby_gabytza in Conserve, 14 Noi 2019 | 6268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura telina verde
  • 1 telina radacina
  • 2 ardei galbeni
  • 3 ardei rosi
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • praz
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vegeta de casa:

Incepem prin a le spala pe fiecare.Le lasam un pic la scurs de apa si intre timp pregatim o perdeaua pe care vom pune legumele la uscat sau zvantat.

Legatura de telina verde nu am tocato doar am spalato si am intinso direct pe perdeaua

Eu am avut ardei medi asa ca doar iam curatat de samanta,i-am taiat in doua si leam pus alaturi de telina.

Morcovul il curatam si il taiem in bucati -mai mari,eu l-am taiat in jumatate apoi fiecare bucata iar in jumatate.

Radacinile de telina si patrunjel le curatam de coaja si le taiem ca pe morcovi

Patrunjelul verde l-am tocat iar ceapa fiind mare am taiat-o in 4.

Punem toate pe perdeaua si le dam intr-un loc unde sa bata soarele si sa sa fie aerate cat mai bine.Din cand in cand le mai invartim pe ambele parti

Dupa ce s-au uscat bine le dam prin robot.Apoi le rasturnam intr-o sita mai mare si incepem sa le presam cu mana ca si cum le-am cerne pentru a iesi cat mai fin

Ce nu s-a macinat l-am pastrat pentru ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Vegeta de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogasari in otet (reteta Motan)