Varza umpluta cu piept de pui

de Angelina_Elena in Pui, 24 Sep 2011 | 8687 vizualizari

 

by Miha (multumesc)!!!

 

INGREDIENTE

  • o varza de cca 2 kg
  • 1 piept de pui marisor
  • 1 cana orez
  • 2 cepe potrivite
  • 2 si 1/2 suc de rosii/bulion
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
  • busuioc
  • cimbru
  •  
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta cu piept de pui:

 Varza se spala,se curata apoi incepem sa o scobim pana cand raman doar cateva straturi de frunze(eu am inceput prin a taia cotorul,apoi am scobit cu cutitul si lingura).Pieptul de pui se da prin masina de tocat carne,apoi se amesteca cu un ou,sare,piper,patrunjel.Ceapa tocata marunt se caleste in ulei,se adauga ardeiul tocat marunt sau dat prin blender,sucul de rosii,si orezul spalat.Lasam sa fiarba pana scade sucul de rosii.Se lasa la racit,dupa care se amesteca cu carnea.Cu acest amestec umplem varza,iar spatiul care a ramas gol se acopera cu varza tocata marunt.

Varza se aseaza intr-o cratita,se pune sucul de rosii ramas,4 crengute de cimbru si 2 de busuioc apoi se completeaza cu apa.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca o ora jumate,pana cand a fiert varza.Se serveste cu mamaliga si smantana.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci