Am pornit de la taiteii cu varza pe care i-am imbunatatit cu carnati. Au avut mare succes chiar si la fiul meu care ocoleste in general varza. Acest preparat se executa rapid, deci te scoate din incurcatura daca esti in criza de timp.
Pastele se fierb in apa cu sare a la dente [ sa ramana mai ferme ] .Scurgeti pastele si pastrati 100-150 ml din apa in care au fiert .
Portionati carnatul chorizo si-l caliti impreuna cu ceapa rosie tocata si cu bucati mai mari din carnatul de casa .
Taiati varza fideluta si o caliti impreuna cu carnatul si ceapa timp de 5 minute . Sarati .
Pentru ca varza sa se patrunda cat mai rapid adugati si putina apa in care au fiert pastele .Fierbeti pana lichidul se evapora [ 5-10 minute ] .
Serviti varza cu carnati pe pat de taitei lati decorata cu legume proaspete preferate .
1
Puteti folosi ce paste preferati .
2
Nu este nevoie de boia sau piper ,carnatul chorizo forte elibereaza prin calire in ulei gustul puternic picant si culoarea rosiatica de la boia .