Varza murata cu carne

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 29 Oct 2010 | 5327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc(fara grasime)
  • 1/2 varza murata stoarsa de zeama
  • 100 ml vin rosu
  • 1 ardei(rosu,galben)
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi
  • boia dulce
  • sare,piper
  • patrunjel uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu carne:

Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin.Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga ceapa si se caleaste,apoi ardeiul si se stinge cu 2 cani de apa.Varza scursa se toaca(mai mica sau mai mare,dupa preferinta) si se pune in ceaun impreuna cu sare,piper,1 lingura boia,foaia de dafin si cartofii taiati cubulete.Se fierbe aprox 45 min cu capacul pus.Spre sfarsit se adauga pasta de tomate si se mai lasa pe foc 5-10 min.Se adauga patrunjelul.

Se serveste calda cu smantana,ardei iute si mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

eclerash 1

29.10.2010, 17:03

pai ai mei nici n-au pus inca varza la murat si tu ai deja?vreau si eu....

Pasiune pentru bucatarie 1

29.10.2010, 17:22

mai fetelor mama mea a fost harnicuta si a murat vreo 10 verze,apoi le-a desfacut foile.le-a lasat la scurs si apoi le-a pus la pungi in congelator.Cand am nevoie scot punguta si o las la temperatura camerei intr-un vas pana se dezgheata

La Ancuta 1

29.10.2010, 17:44

bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca