Varză la grătar cu piept de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 10 Oct 2013 | 2680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 1 varză mică
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză la grătar cu piept de pui:

Încingem gratarul, plita sau grillul. Condimentăm pieptul de pui cu sare și piper. Se pune pe grătarul încins câte 3 minute pe fiecare parte. Se scoate și se păstrează la cald.

Cât timp pieptul de pui este pe grătar, ne ocupăm de varză. Eliminăm frunzele exterioare și se taie în felii groase de 2 cm, ținând cont să avem cotor pe toate feliile. E greu, dar realizabil, pentru că altfel se va destrăma pe grătar și o să avem un pic mai mult de muncă.. Se presară sare pe toate părțile și se stropește cu ulei de măsline. Se pune pe grătarul încins și se ține câte 3 minute pe fiecare parte. Se scoate pe un platou și se condimentează cu piper.

Servim imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză la grătar cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceva perfect pentru cina