fiindca mi-a facut pofta madi marin cu Varza a ala Cluj in vas roman am pus mana si am facut numai ca la cratita
Am tocat varza si am calit-o intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper impreuna cu usturoiul si ceapa verde tocate.Apoi am adaugat si pasta de tomate si am dat deoparte dupa cateva minute.
Separat am fiert orezul pe care apoi l-am ametecat cu carea tocata calita in tigaie cu sare, piper si cepa si morcovul tocate marunt.
Se aseaza in cratita un strat de varza apoi unul de carne tocata apoi iar de varza si deasupra se toarna ouale batute cu cascavalul si kaiserul feliute.Din loc in loc am mai adaugat si felii de rosie si am presarat putin marar tocat.Am bagat la cuptor 15 minute pana s-a rumenit.
Mie imi place ce a iesit, sa vedem la cina ce zice sotul:)
1
folositi un vas cu diametru mai mic ca sa iasa mai inalt si sa se vada frumos straturile;