Varza cu afumatura

de jolygina in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2011 | 13172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe 
  • o varza de 1kg 
  • 500 g afumatura (scarita afumata)
  • o lingura de bulion 
  • foi de dafin
  • cimbru 
  • sare 
  • o lengatura de marar 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu afumatura:

Curatam ceapa si o tocam marunt, dupa care o punem putin la calit intr-o lingura de ulei. Tocam si varza bine si o frecam cu sare, dupa care o adaugam peste ceapa. Punem si scarita taiata in bucati mai mici, apoi adaugam apa cat sa treaca peste varza. Adaugam si frunzele de dafin, cimbru si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand este aproape gata si carnea fiarta si varza adaugam bulionul si o legatura de marar tocat marunt

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute rumenite in vasul de lut la cuptor, cea mai gustoasa reteta