Varza calita la cuptor cu pulpa de pui

de AndreaE in Pui, 17 Mar 2014 | 7682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc varza murata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceasca de bulion
  • 6 pulpe de pui
  • sare, piper, cimbru
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita la cuptor cu pulpa de pui:

Am tocat marunt ceapa si ardeiul , morcovul l-am ras si apoi cu 2 linguri de ulei le-am pus la calit. Varza am taiat-o fidelute si am adaugat-o in cratita cu legume. Am lasat pe foc 15 minute, am adaugat sare, piper , cimbru si 1 ceasca de bulion si am mai lasat sa de-a un clocot.

Pulpele de pui le-am pus la fiert . Cand au fost fierte , le-am spalat bine si le-am condimentat cu sare si piper.

Varza calita am mutat-o intr-o alta cratita , deasupra am asezat pulpele de pui si le-am bagat la cuptor. Am lasat sa se prajeasca carnea pe o parte , apoi le-am intors si pe cealalta parte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita la cuptor cu pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor cu ciocanele