Varza calita de post cu mamaliguta

de violeta30 in Mancaruri de post, 4 Dec 2019 | 9248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varză potrivită (aproximativ 2 kg)
  • 50 ml ulei
  • 200 ml suc de roșii mai concentrat sau 3-4 linguri bulion
  • Condimente
  • Mărar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita de post cu mamaliguta:

Se toacă varza mărunt. Se pregătește o cratiță în care vom pune uleiul, când se încălzește adăugăm varza. Dacă varza e de toamnă vom pune și o ceșcuță de apă și vom pune capacul. Mestecăm din când în când în varză. Când s-a înmuiat, punem bulionul/sucul de roșii și potrivim de sare. La sfârșit, după ce s-a fiert bine varza, adăugăm condimentele (eu folosesc condimente de la Galeo) și mărarul.
Se servește alături cu mămăliguță și ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita de post cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza, de post