Varza calita cu pulpa de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2013 | 6412 vizualizari

 

E fara introducere,doar de pofta....

 

INGREDIENTE

  • 850 g varza murata tocata
  • 560 g carne porc
  • 2 cepe
  • 1 borcan 400 g rosii cu ardei ( conserva facuta asta toamna)
  • 1 leg.marar
  • 1 lingura plina cu untura
  • 1 lingurita sos iutel ( daca l-am castigat il si folosesc)
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu pulpa de porc:

Varza se lasa la desarat,de seara,se toaca marunt se scurge bine.Ceapa se caleste in untura,se adauga rosiile cu ardei si sosul iutel.Apoi se pune varza si se amesteca bine se toarna o cana cu apa si deasupra se pune carnea si se da la cuptor la foc domol cca 1 ora.La final se adauga mararul tocat marunt.Se serveste cu ardei iute si mamaliga,eu o prefer cu paine neagra,mamaliga-mi face foame....

TIPS-URI

1

carnea am sarat-o si piperat-o si am tinut-o 10 min sa intre in ea condimentul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

05.04.2013, 20:07

buna buna
Si eu am in program maine!

Rocsi 1

05.04.2013, 21:13

E super buna.Sa imi pastrezi o portie pentru maine

Constelatialeu 1

05.04.2013, 21:33

Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]