Varza calita cu jumari afumate

de nyana in Porc, 3 Dec 2009 | 14813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza acra tocata
  • 50 ml ulei, piper , cimbru
  • 200g carne de porc taiata bucati
  • 150 g jumari afumate
  • o cutiuta bulion(70g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu jumari afumate:

Se pune uleiul in cratita si un rand subtire de varza stoarsa bine apoi punem deasupra o parte din jumari si carne si iar un rand de varza si tot asa pana terminam ingredientele dar deasupra trebuie sa fie varza.Printre straturi de presara piper si cimbru. Intr-o ceasca de 100ml   se pune bulionul cu un pic de apa se amesteca bine si se toarna pe toata suprafata cratitei. Punem capac si o dam la cuptor la foc f mic timp de 3 ore si se controleaza din cand in cand pt a mai adauga apa dak e nevoie si atunci se mai amesteca, cand este aproape gata se scoate capacul si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste varza .

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si ardei iuti

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu jumari afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rivka 1

03.12.2009, 22:18

arata bine imi place varza calita , jumari afumate nu am mai mancat pana acuma niciodata.

Michelle 1

04.12.2009, 10:24

brie 1

04.12.2009, 10:57

yam varza calita cu mamaliguta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne si cimbru