Deci vreau sa va spun ca nici nu ma gandeam sa pun aceasta reteta aici....zilele trecute prietenul meu a intrat el la bucatarie;)),,,a vrut sa ma suprinda..si a reusit....
dupa ce a asezat totul in farfurie imi zice stii amore asta e reteta de pus pe bucataras si am luat telefonul;)),, si gata poza.... pacat ca nu am facut si in momentul ce o pregatea...vreau sa va spun ca e foarte buna...desi nu le prea am cu varza
Se taie varza(fasii) si se freaca cu sare...se lasa cam 10 minute ca sa se inmoaie.
Punem carnea taiata sa se prajeasca pe toate partile, iar apoi adaugam ceapa taiata marunt, apoi adaugam varza,
In timp ce varza scade si se caleste adaugam sare,piper si cele doua capacele de otet,care nici nu se va simti in mancare.
Gustati cand credeti ca e bine facuta adaugati un pic de suc de rosii, impreuna cu patrunjel si se mai lasa inca 5 minute.
Se serveste cu mamaliguta calda si castraveti murati
Pofta Buna!