Varză călită cu cîrnaţi

de Bunica in Porc, 9 Apr 2009 | 13844 vizualizari

 

O reteta delicioasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • varza murata (Piata Moghioros)
  • cirnati (Piata Moghioros, sibiencele Delia si Mariutza)
  • smintinica (Piata Moghioros, sibiencele Delia si Mariutza)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călită cu cîrnaţi:

O varza acra de marime medie se desface foi si se spala pentru a fi curatata astfel de sare. Se taie fideluta si se adauga ulei, piper boabe, cimbru, o foaie de dafin si bulion. Apoi se pune in vas, deasupra se aseaza cirnatii, care se acopera cu un strat subtire de varza pt a nu se arde. Se da la cuptor cam 2 ore si jumatate … Se pot pune si bucati de afumatura (kaizer, sunculita afumata) pentru a prinde gust si mai bun.

Am folosit vasul roman. Se serveste cu smintina si ardei iute. + un pahar de vin rosu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu cîrnaţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat