Varza calita cu carne de porc

de claudiaO in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2017 | 6503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg varza noua
  • 1 kg carne de porc - piept dezosat
  • 2 linguri ulei
  • 2 frunze dafin
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • sare/piper
  • 4 linguri pasta de tomate
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carne de porc:

Tocam varza fideluta si o frecam cu putina sare ca sa se inmoaie. O lasam sa se odihneasca, pana pregatim carnea; taiem carnea in bucati mai mici - cca 2/2 cm, o spalam, o scurgem si apoi o punem la calit, in uleiul incins. O tinem pe foc si o intoarcem pe toate partile, pana devine usor rumena. Adaugam varza pe care o stoarcem de zeama, punem mirodeniile si punem un capac peste ea, ca sa se inabuse putin. Adaugam si pasta de tomate si dam la cuptor pana scade zeama si se patrunde, atat carnea cat si varza.

Servim calda, cu mamaliguta si un ardei iute langa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de rosii