Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Tocam varza fideluta si o frecam cu putina sare ca sa se inmoaie. O lasam sa se odihneasca, pana pregatim carnea; taiem carnea in bucati mai mici - cca 2/2 cm, o spalam, o scurgem si apoi o punem la calit, in uleiul incins. O tinem pe foc si o intoarcem pe toate partile, pana devine usor rumena. Adaugam varza pe care o stoarcem de zeama, punem mirodeniile si punem un capac peste ea, ca sa se inabuse putin. Adaugam si pasta de tomate si dam la cuptor pana scade zeama si se patrunde, atat carnea cat si varza.
Servim calda, cu mamaliguta si un ardei iute langa!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola