Varza calita cu afumatura

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2017 | 13266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza romaneasca
  • cca 800 gr afumatura
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 ardei kapia rosii
  • putina pasta de ardei iute
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita piper rosu
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • sare dupa gust
  • mult marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu afumatura:

Ceapa si ardeii se curata, se toaca si se calesc cateva minute.

Adaugam varza spalata si tocata la cutit, afumatura clatita sub jet de apa rece, foaia de dafin, boabele de mustar si de piper rosu.

Punem apa plata cat sa cuprinda varza, acoperim si lasam la fiert la foc mediu, pana se patrunde carnea de pe oase si scade considerabil zeama din oala.

Adaugam rosiile pasate, optional, putina pasta de ardei iute, mai dam cateva clocote.

Asezonam cu marar verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stamppot zuurkool (varza acra cu cartofi si afumatura)