Pregatim aluatul-intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, drojdia, amestecam, adaugam untura si continuam sa amestecam pana ce rezulta un aluat sfaramicios,adaugam treptat apa calduta si framantam un aluat omogen si nelipicios, acoperim si lasam la dospit.
Curatam cartofi, ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei.
Pulpele de pui le spalam si le fierbem cateva minute.Dupa ce au fiert le prajim pe ambele parti in ulei, muschiul il taiem felii si il prajim.
Le scoatem intr-un vas si le acoperim,
In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata si o calim putin,adaugam ardeii tocati marunt, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam rosiile (cu tot cu busuioc si usturoi)
Amestecam si adaugam cartofii taiati felii, sucul de rosii, condimente dupa gust si lasam pe foc cca 5 min dupa care turnam amestecul intr-o tava unsa cu ulei, pulpele de iepure.
Intindem aluatul pe masa infainata si decupam cercuri care le vom aseza deasupra tocanei.
Ungem cu oul bautu cu furculita si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste aluatul.