Varza calita

de madi_marin in Mancaruri de post, 15 Mai 2010 | 7869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • pasta de tomate
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.

Varza se toaca fideluta si se pune peste ceapa calita, se acopera cu apa si se da cratita la cuptor la foc potrivit.

Cand e aproape gata varza , se pun pasta de tomate, sarea, piperul si zeama de lamaie. Se da din nou la cuptor ca sa scada. Cand  e gata se presara marar tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

madi_marin 1

16.05.2010, 17:50

nadina....cum sa nu, se poate?....

marcela1979 1

16.05.2010, 19:40

si pt mine te rog tot o portie

madi_marin 1

16.05.2010, 20:12

carla....sigur, mai am putina, dar ti+o incalzesc tie....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din ciuperci