Snitel din carne de porc

de pity19 in Porc, 19 Apr 2014 | 3174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc fara os, o bucata
  • sare , piper , vegeta , boia
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din carne de porc:

Clatim putin carnea , dupa care indepartam pielita , taiem felii , batem bine cu ciocanul ptr snitele , condimentam cu sare , piper , boia , vegeta , pe ambele parti , lasam in farfurie si dam la frigider sa intre mai bine aromele de la condimente in carne ;

Eu am lasat aprox 2-3 ore la frigider.

Se pune o tigaie cu ulei la incins , se adauga pe rand snitelul la prajit , se rumenesc frumos pe ambele parti , le scoatem intr-o farfurie pe care am pus servetel de hartie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc