Varza calita

de adry88 in Mancaruri de legume, 17 Dec 2013 | 3601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze acre
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • foi de dafin
  • piper
  • slanina
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Varza o spalam bine si o punem in apa cateva ore.

Se stoarce bine de apa si se taie fideluta

Intr-o cratita adaugam uleiul, ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam boiaua de ardei, 1/2 varza, felii de slanina si restul de varza. Adaugam apa cat sa acopere varza, foile de dafin si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand.

La final adaugam piperul si amestecam bine.

Servim cu mamaliguta si ardei iute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

xana 1

17.12.2013, 22:43

Ce mult imi place!

Rocsi 1

17.12.2013, 23:08

Imi place

_Alina_ 1

18.12.2013, 09:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu kaizer afumat