Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

de madi_marin in Mancaruri de legume, 5 Iun 2017 | 3432 vizualizari

 

Cartofii noi sunt un deliciu! Sunt buni şi prăjiţi şi copţi, combinaţi cu brânză de orice fel, cu roşii, chimen, mărar sau usturoi….Eu am ales gustul dulceag al roşioarelor cherry, aroma usturoiului copt şi prospeţimea mărarului.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi noi
  • 1 crenguţă de roşii cherry
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • mărar proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi:

Roşioarele şi cartofii se spală bine.

Aceştia din urmă se pot lăsa cu cojiţa subţire sau se pot răzui cu un cuţit.

Se pun într-un castron şi se stropesc cu ulei. Se presară cu condimente.

Se toarnă într-un vas de cuptor şi se adaugă usturoiul cu tot cu coajă.

Se dau la cuptor la foc mediu până se rumenesc frumos.

Se servesc presăraţi cu mărar poaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de salata verde